Calitate prin rigoare

Când ne gândim la momente în care ne-am simţit bine, ne gândim de obicei la ceea ce era în jurul nostru şi ne-a făcut să ne simţim bine.

Amenajarea interiorului unei incinte, fie ea locuinţă sau birou, are această principală menire - de a ne ajuta să ne fie bine, de a reprezenta un factor de confort care să mai atenueze din stresul vieţii zilnice, atât pentru cei care stau acolo cât şi pentru cei care vin în vizită.

Calitatea spaţiului care ne înconjoară vorbeşte despre calitatea noastră şi despre calitatea produselor sau serviciilor pe care le propunem partenerilor noştri.

Rigoarea este atitudinea de care e nevoie pentru o lucrare bine făcută, care să nu necesite ajustări, reparaţii sau modificări.

Rezultatul acestei abordări îl reprezintă birouri, obiective industriale, magazine, clădiri publice sau private care conferă proprietarilor sau chiriaşilor bucuria de a trăi în spaţii bine proporţionate, luminoase, liniştite, finisate la detaliu, în care totul arată şi funcţionează aşa cum şi-au dorit.

Astfel de lucrări ne reprezintă şi astfel de lucrări suntem interesaţi să propunem clienţilor noştri.

 Director General
Interio Contractor

 

Director General
 
 RO 
 EN 

 
Str. Maria Ghiculeasa Nr 36,
sector 2, 023762,
Bucureşti.
Tel./Fax:
(+40) 0744.502.702

paul@interio.ro

J40/8495/1997
RO 9912027